n8c3y2eet9nicgcn25gjzjgni5smaz
Romee | Planty You

1-op-1
adviesgesprekken

Planty You | Romee Houben | In mijn keuken

1-op-1 adviesgesprekken

Met voeding goed voor jezelf zorgen. 

Na ons gesprek van ca. 60-75 minuten heb jij advies op maat gemaakt voor jou. Niet alleen weet je wat je kunt veranderen in jouw eetpatronen om goed voor jezelf te zorgen, maar ook hoe je dit in jouw drukke leven voor elkaar kunt krijgen.

Herken je dit?

 

 

 • Nu je een gezin hebt, voelt het ineens veel belangrijker dat je gezond eet. Zodat jouw kids een gezonde basis krijgen en jij gezond oud kunt worden.
 • Hoe ouder je wordt, hoe meer je je realiseert hoe belangrijk jouw gezondheid is.
 • Je wilt wel gezonder gaan eten, maar het moet je leven niet ingewikkelder maken. Eten moet lekker én gemakkelijk te bereiden zijn.
 • Je eet nu flexitarisch, vegetarisch of vegan en wilt gezonder gaan eten, maar hebt handvatten nodig om daar een start mee te kunnen maken.
  Planty You | Romee

  ‘Ik eet super lekker, maar ook gezond. En dat merk ik aan mijn fysieke en mentale gezondheid.’

  Laatst zei mijn zus tegen me ‘wat knap dat je na je bevalling weer helemaal op gewicht bent gekomen, je ziet er volgens mij beter uit dan ooit‘.

  En dat klopt! Ik ben – misschien wel voor het eerst in mijn leven – helemaal content met mijn gewicht.

  Maar vooral ben ik super blij met hoe ik eet. Ik eet namelijk super lekker, maar ook heel gezond. En dat merk ik niet alleen aan mijn fysieke, maar ook aan mijn mentale gezondheid.

  Voor mij is dat de ultieme vorm van selfcare. De ultieme vorm van liefde voor mezelf. 

  Wil jij ook jouw gezondheid op nummer 1 zetten? En met voeding jouw lichaam én geest liefde geven?

  Ik geef adviesgesprekken, om veranderingen te maken in jouw eetpatronen waar jouw lichaam nu en in de toekomst profijt van gaat hebben.

  Om eten een uiting van liefde te laten zijn. En om je lichaam alles te geven wat het nodig heeft. Zodat je mentaal en fysiek vol energie zit. 

  Fijn contact gehad met Romee! Ze weet ontzettend veel en geeft je goed advies. Ik raad haar zeker aan!

  D. van B.

  Ik heb echt ontzettend veel aan Romee’s begeleiding gehad. Het heeft me heel veel nieuwe inzichten en vooral strategieën gegeven!

  H.V.

  Vera M.

  “Ik ben geinspireerd geraakt om weer opnieuw naar dagelijkse gewoonten te kijken en heb een geweldige nieuwe bron gevonden voor nieuwe recepten.

  Lenne M.

  “Het voelt goed om bewust
  een gezonde keuze te maken.

  Vraag een gesprek aan!

  9 + 13 =