n8c3y2eet9nicgcn25gjzjgni5smaz
Romee | Planty You

1-op-1
adviesgesprekken

Planty You | Romee Houben | In mijn keuken

1-op-1 adviesgesprekken

Met voeding goed voor jezelf en jouw dierbaren zorgen. 

Na onze gesprekken heb jij advies op maat gemaakt voor jou. Niet alleen weet je wat je kunt veranderen in jouw eetpatronen om goed voor jezelf en je gezin te zorgen, maar ook hoe je dit kunt doen.

Herken je dit?

 

 

  • Nu je een gezin hebt, voelt het ineens veel belangrijker dat je gezond eet. Zodat jouw kids een gezonde basis krijgen en jij gezond oud kunt worden.
  • Hoe ouder je wordt, hoe meer je je realiseert hoe belangrijk jouw gezondheid is.
  • Je wilt wel gezonder gaan eten, maar het moet je leven niet ingewikkelder maken. Eten moet lekker én gemakkelijk te bereiden zijn.
  • Misschien ben jij onlangs voornamelijk vegan gaan eten, maar heb je je eigenlijk nooit verdiept in de aandachtspunten van deze leefstijl. Je vraagt je wel eens af of je wel al je voedingsstoffen binnen krijgt.
  • Of ben je omnivoor / flexetarier / vegetarier en wil je gewoon gezonder gaan eten, maar heb je handvatten, lijstjes en recepten nodig om daar een start mee te kunnen maken.
Planty You | Romee

‘Ik eet super lekker, maar ook gezond. En dat merk ik aan mijn fysieke en mentale gezondheid.’

Laatst zei mijn zus tegen me ‘wat knap dat je na je bevalling weer helemaal op gewicht bent gekomen, je ziet er volgens mij beter uit dan ooit‘.

En dat klopt! Ik ben – misschien wel voor het eerst in mijn leven – helemaal content met mijn gewicht. Maar vooral ben ik super blij met hoe ik eet. Ik eet namelijk super lekker, maar ook heel gezond. En dat merk ik niet alleen aan mijn fysieke, maar ook aan mijn mentale gezondheid.

Voor mij is dat de ultieme vorm van selfcare. De ultieme vorm van liefde voor mezelf. 

Liefde voor jezelf…

Iets dat zoveel mensen in onze tijd missen of niet op nummer 1 zetten. En waar op den duur zoveel problemen uit voort rollen. Van vreetbuien, naar niet lekker in je vel zitten, naar depressies en burn-outs. In de kern komt het zo vaak terug naar een gebrek aan zelfliefde.

Ik spreek uit ervaring. Zijn al mijn problemen nu opgelost en voel ik me al-tijd super? Nee. Maar ik vertrek wel vanuit een hele andere basis. En dat voelt al-tijd goed. En al-tijd beter dan hoe ik me hiervoor voelde.

Wil jij ook jouw gezondheid op nummer 1 zetten? En met voeding jouw lichaam én geest liefde geven?

Ik geef adviesgesprekken, om veranderingen te maken in jouw eetpatronen waar jouw lichaam nu en in de toekomst profijt van gaat hebben.

Om eten een uiting van liefde te laten zijn. Voor jezelf en eventueel je gezin. En om je lichaam alles te geven wat het nodig heeft. Zodat je mentaal en fysiek vol energie zit. 

Fijn contact gehad met Romee! Ze weet ontzettend veel en geeft je goed advies. Ik raad haar zeker aan!

D. van B.

Ik heb echt ontzettend veel aan Romee’s begeleiding gehad. Het heeft me heel veel nieuwe inzichten en vooral strategieën gegeven!

H.V.

Over Romee

Hoi! Ik ben Romee en ik geloof dat we veel ongezonder eten dan we ons realiseren. Doordat we teveel dierlijke én teveel bewerkte producten eten. 

Dat we daardoor in de Westerse wereld blijven vechten tegen kilo’s die we liever niet op onze dijen zien, dat we ons blootstellen aan ziektes (ook wel welvaartsziektes genoemd) die regelmatig te voorkomen zijn en dat we standaard veel minder lekker in ons vel zitten dan we zouden kunnen zitten.

Zo ontzettend zonde!

De combinatie van mijn eigen jarenlange zoektocht naar lekkere plantaardige recepten en wetenschappelijke kennis, cursussen in plantaardig koken, mijn opleidingen, mijn continue zelfstudie en mijn achtergrond als kok in een restaurant zorgen dat ik weet wat goed voor je is, weet wat lekker is en hoe je dit lekker kunt bereiden.

Al deze kennis wil ik graag met jou delen!

Planty You | Romee Houben | Amsterdam

Vera M.

“Ik ben geinspireerd geraakt om weer opnieuw naar dagelijkse gewoonten te kijken en heb een geweldige nieuwe bron gevonden voor nieuwe recepten.

Lenne M.

“Het voelt goed om bewust
een gezonde keuze te maken.

Vraag vrijblijvend een introductie-gesprek aan!

Binnen een half uurtje onderzoeken we waar jij precies behoefte aan hebt. Ik geef je al eerste tips en tricks en aan de hand van ons gesprek kijken we samen of ik je verder kan helpen. Zo ja, dan plannen we gelijk een adviesgesprek in! 

1 + 15 =