n8c3y2eet9nicgcn25gjzjgni5smaz
Planty You | Romee Houben | In de keuken

Blij met je lijf

Romee | Amsterdam

Meer energie, minder kilo’s

Geen tijdelijk dieet waarbij je niks meer mag, maar een nieuwe manier van eten waarbij je je zoveel beter voelt dan nu.

In 4 weken van dagelijkse worstelingen met je gewicht, naar een leefstijl die jou vanzelf een gewicht geeft dat bij je past.

Niet alleen zullen de kilo’s, de darmproblemen en het opgeblazen gevoel verdwijnen. Je krijgt er ook energie voor terug.

Je weegt al jaren hetzelfde, maar dat is zwaarder dan je eigenlijk zou willen

Je weegt eigenlijk al jaren een paar kilo zwaarder dan je zou willen.

Hoeveel balansdagen je ook inlast, je hebt het gevoel alsof jouw lichaam steeds weer terug wil naar een bepaald gewicht dat bóven jouw streefgewicht ligt.

Je denkt wel redelijk gezond te eten – met natuurlijk hier en daar een uitschieter – maar toch weeg je meer dan je wilt.

Herkenbaar? Dan is het tijd om anders te gaan eten. Niet minder! Wel anders. 

Herken je dit?

 

 

  • Je eet al (voor een deel) plantaardig, maar snapt niet zo goed waarom iedereen altijd zegt dat je kunt afvallen met een vegan dieet. Dat gebeurt bij jou niet.

 

  • Je bent eigenlijk altijd wel aan het worstelen met je gewicht. Het zou zó’n vrijheid geven als je je niet altijd hoefde in te houden.

 

  • Je wilt wel anders gaan eten, zolang het maar lekker is! Maar je wilt niet het continue gevoel hebben op dieet te zijn.

 

  • Je wilt eidelijk af van die gedachten over je gewicht en je lichaam.

Dan is het traject ‘blij met je lijf‘ iets voor jou! In 4 weken begeleid ik je naar een leefstijl waarbij je een gewicht krijgt dat bij je past en je ook nog eens fitter voelt dan ooit!

4 weken lang  |  elke week 45 a 60 minuten persoonlijk contact via zoom

om je te informeren (hoe val je af met een plantaardig dieet), inzicht te geven in wat je kunt veranderen (d.m.v. een eetdagboek), valkuilen te ontdekken en te anticiperen op moeilijke momenten.

Jij wilt:

 

je goed voelen over je lichaam en de voedingskeuzes die je maakt.

♥ nooit meer het gevoel hebben continu op dieet te moeten zijn, maar gewoon kunnen luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft.

♥ nooit meer balansdagen in hoeven lassen, maar alles kunnen eten waar jij je goed bij voelt en tóch moeiteloos een gewicht krijgen én behouden dat bij jou past.

♥ je fysiek fit en mentaal scherp voelen en aan je lichaam merken dat je lekker bezig bent.

♥ niet continu bezig zijn met de hoeveelheid die je eet, maar zonder beperking kunnen eten van voeding die jou ook nog eens super gezond maakt.

 

Planty You | Romee

Ik ben mijn hele leven een paar kilo te zwaar geweest. Nu voel ik me beter dan ooit. 

Ik stond in 2016 waar jij nu – op jouw manier – ook staat.

Ik was altijd een paar kilo te zwaar, had vaak last van afterdinner-dips of een opgeblazen gevoel en had regelmatig last van koortslippen en/of een slechte huid.

Ook had ik vaker wel dan niet darmproblemen, had ik last van constipatie en voelde mijn buik onprettig opgezwollen aan.

Maar om heel eerlijk te zijn, realiseerde ik me dat allemaal niet zo. Ik dacht gewoon dat dat mijn normaal was.

Totdat ik vaker plantaardig ging eten. In eerste instantie voor de planeet en dierenwelzijn. Maar naarmate ik mijn dieet veranderde ging ik me onverwachts steeds beter voelen. 

Sinds ik anders ben gaan eten, ben ik 8 kg lichter, heb ik geen koortslippen meer, voel ik me mentaal sterker en scherper, heb ik nooit meer last van afterdinner-dips en zijn mijn darmproblemen verleden tijd.

It’s not just me. Een BERG aan wetenschappelijk onderzoek laat zien dat jij deze (en zoveel andere) positieve effecten ook kunt ervaren. 

Ik zou nu nooit meer anders willen eten. Nooit meer anders kúnnen eten. Omdat ik nu weet hoe goed ik me kan voelen. 

Dat gun ik jou ook.

In mijn traject focussen we op gewichtsverlies, maar daarnaast zul jij je ook steeds beter gaan voelen én je gezondheid op de lange termijn een boost geven.

Ik laat je niet alleen zien wat werkt en waarom iets werkt, maar ik geef je ook persoonlijke begeleiding en super veel strategieën, inzichten en recepten die mij zo enorm hebben geholpen om de verandering te maken.

Moet je al vegan zijn of nu ineens volledig vegan worden om aan mijn traject mee te doen? Nee hoor. Je mag vegan zijn, maar je hoeft het niet volledig te worden als je dat nog niet bent.

Ik ga je dan wel motiveren meer plantaardig te eten. Maar zeg nou zelf…

 

wilde je dat stiekem toch al niet vaker gaan doen voor de planeet en/of dierenwelzijn? Dit is je moment om door te pakken!

 

Eindelijk af van die extra kilo’s, dat opgeblazen gevoel en de energiedips

 

Dit traject is geschikt voor jou, als:

 

♥ je klaar bent met die eeuwige balansdagen en eindelijk blijvend kilo’s kwijt wilt raken zonder daar minder voor te hoeven eten.

♥ je open staat voor een verandering in eetpatronen waarmee je lichaam weer kan aangeven wat het nodig heeft en daardoor gaat floreren!

♥ je al zolang last hebt van energie-dips, opgeblazen buiken, constipatie en andere darmproblemen dat je denkt dat het normaal is.

♥ je ontspannen met eten wilt blijven omgaan. Het leven moet wel leuk blijven. 

Aan het einde van dit traject…

… voel je je fit en energiek omdat je je lichaam geeft wat het verdient!

… heb jij vele concrete handvatten om jouw eetpatronen aan te passen naar een leefstijl dat jou vanzelf een gewicht gaat geven dat bij je past. 

… voel je je super goed over de eetkeuzes die je maakt.

 

Romee | Planty You

Een vraag of twijfel?

Denk je dat dit traject iets voor jou is, maar heb je nog een vraag of twijfel je nog ergens over? Stuur me een berichtje met je telefoonnummer, dan bel ik je en kijken we samen of dit traject iets voor je is!

10 + 12 =