n8c3y2eet9nicgcn25gjzjgni5smaz
Planty You | Romee Houben | In de keuken

blij met je lijf

Blij met je lijf

Romee | Amsterdam

Geen tijdelijk dieet waarbij je niks meer mag, maar een nieuwe manier van eten waarbij je je zoveel beter voelt dan nu.

In 4 weken van dagelijkse worstelingen met je gewicht, naar een leefstijl die jou vanzelf een gewicht geeft dat bij je past.

Niet alleen zullen de kilo’s, de darmproblemen en het opgeblazen gevoel verdwijnen. Je krijgt er energie voor terug!

Je weegt al jaren hetzelfde, maar dat is wel een paar kilo zwaarder dan je eigenlijk zou willen…

Hoeveel balansdagen je ook inlast, je hebt het gevoel dat jouw lichaam steeds weer terug wilt naar een bepaald gewicht dat bóven jouw streefgewicht ligt.

En hoewel je denkt redelijk gezond te eten, voel je je toch niet helemaal fit. Heb je regelmatig last van darmproblemen, een opgezwolle buik of energiedips.

En als je dat zo benoemt, zit je eigenlijk niet zo lekker in je lichaam. Maar ja… dat hoort nu eenmaal bij jou… Zo voel je je altijd al.

Herkenbaar? Dan is het tijd om anders te gaan eten. Niet minder! Wel anders. 

Heb je dit ooit wel eens gedacht?

 

 

 

  • ‘Okay dan, met dit taartje doe ik nog mee, maar vanaf morgen ga ik écht gezonder eten…’

 

 

  • ‘Ja natúúrlijk wil ik lekkerder in mijn vel zitten, een paar kilo kwijt en me fysiek topfit voelen, maar ik ben nou eenmaal niet het type dat naar de sportschool gaat en alleen maar wortels eet. Dus ja… het is wat het is.
  • ‘After dinner dips horen gewoon bij het leven, toch?’ (Nee, niet?!?!!)
  • ‘Errr… is deze wc – die direct grenst aan de woonkamer waar we met zijn allen zitten te borrelen – jullie enige wc…? (hallo darmpoblemen)
Review 1

Deze leefstijl heeft mijn leven veranderd. Ik zie voeding nu als de ultieme vorm van selfcare en dat voelt fantastisch!

Planty You | Romee

Jij wilt:

 

♥ lekker kunnen eten zonder dat je daar een schuldgevoel bij hebt.

je goed voelen over je lichaam.

♥ eten zien voor wat het is: een heerlijke brandstof om jouw lichaam te laten floreren in plaats van iets waar je niet teveel van mag.

zonder problemen naar de wc kunnen gaan als je het gevoel hebt dat je moet.

♥ nooit meer balansdagen in hoeven lassen en tóch moeiteloos een gewicht krijgen (en behouden) dat bij jou past.

♥ je super goed voelen over jezelf omdat je goed voor je lichaam en je gezondheid zorgt en je dat ziet als je in de spiegel kijkt. 

Review

Online cursus | BLIJ MET JE LIJf

 

€127,-

 

 

 

Romee

Whats app begeleiding

Deze maand krijg je bij de cursus ook een maand lang whatsapp begeleiding.

Voor al je tussendoor vragen, motivatie en begeleiding.

Alleen in de maand januari!

Romee Houben | Planty You

1,5 uur videolessen

Onderverdeeld in korte filmpjes krijg je nieuwe inzichten waarom het je tot nu toe niet lukt om jouw ideale gewicht te bereiken en waarom jou dat nu wel gaat lukken; Hoe je meer kunt eten en toch kunt afvallen; Hoe je meer energie krijgt en rust in je lichaam creëert door anders te gaan eten.

Extra modules | Mealpreppen en -plannen

Wanneer je de keuze wat je gaat eten al hebt gemaakt op een bewust moment, hoef je de keuze gezond vs. ongezond niet te maken als je honger of haast hebt. In geval van haast of honger zal dat laatste namelijk altijd winnen.

Deze tools gaan jou helpen de gezonde keuze te maken. Ik help je ermee op weg!

Maandmenu

Je krijgt een maandmenu – incl. boodschappenlijstjes en recepten – om het geleerde gelijk in praktijk te brengen.

Ik raad enorm aan om dit menu een maand lang zo goed mogelijk te volgen. Het doel is dat jij zelf gaat voelen hoe geweldig deze leefstijl voor jouw lijf is.

De feedback die jouw lichaam jou geeft is de beste motivatie om daarna zelf door te pakken op een manier die voor jou werkt. Ook met de periode na deze maand help ik je op weg!

Inspiratie,  mindset & community

Gezonder eten is niet alleen een kwestie van kennis hoe je dat dan doet. Het is ook een kwestie van mindset.

Tijdens de cursus geef ik je naast veel nieuwe kennis ook veel inspiratie en mindset oefeningen om nieuwe gewoontes te maken.

Daarnaast is er een community waar je motivatie, vragen en recepten kunt delen.

Planty You | Romee Houben | Amsterdam

1 uur 1-op-1 begeleiding

In de maand dat je mijn cursus volgt krijg je ook een 1-op-1 zoomgesprek van één uur voor al jouw extra vragen over voeding, motivatie en persoonljike begeleiding.

Review

Aan het einde van de cursus heb je dit bereikt:

Eindelijk af van die extra kilo’s, dat opgeblazen gevoel en de energiedips

 

Over Romee

Zes jaar geleden begon ik te sleutelen aan mijn eetpatronen om lekkerder in mijn vel te zitten. Inmiddels weeg ik 8 kilo minder, heb ik geen darmproblemen meer en voel ik me licht en scherp.

Een onderdeel van mijn veranderingen is dat ik vaker plantaardig ben gaat eten. Dit hoef je niet 100% te gaan doen (doe ik zelf ook niet), maar hierin stappen maken is wel een onderdeel van mijn cursus.

Wil je dat niet? Dan is deze cursus niks voor jou!

Speel je toch al met de gedachte om vaker plantaardig te gaan eten vanwege klimaat en/of dierenwelzijn? Dan is dit een prachtige kans om tegelijkertijd jouw lichaam te laten floreren!

Ik heb er super veel zin in om jou te laten zien hoeveel beter je je kunt voelen. Ik zie je graag in de cursus!

 

Deze cursus is geschikt voor jou, als:

 

♥ je klaar bent met die eeuwige balansdagen en eindelijk blijvend kilo’s kwijt wilt raken zonder daar minder voor te hoeven eten.

je open staat voor een duurzame verandering in jouw eetpatronen waardoor jouw lichaam gaat floreren!

je al zolang last hebt van energie-dips, opgeblazen buiken, constipatie en andere darmproblemen dat je denkt dat het normaal is.

je er voor open staat om vaker plantaardig te gaan eten. Want dat is een onderdeel van deze leefstijl. Je zorgt daarmee niet alleen goed voor jezelf, ook voor de dieren en de wereld. Win-win-win!

je ontspannen met eten wilt (blijven) omgaan. Het leven moet wel leuk blijven.

 

Planty You | Romee Houben | Salade maken
Planty You | Romee Houben | Mason jar salads

Zo werkt de cursus:

Het is een online cursus, bestaande uit korte filmpjes, die je kunt bekijken op je mobiel of op je laptop.

Stap 1: Zodra je de cursus koopt krijg je gelijk toegang tot de hele cursus. Je kunt dan op je eigen tempo beginnen met video’s bekijken, opdrachten maken en recepten uitproberen. De cursus vraagt slechts 2 uur van je tijd.

Stap 2: Jij bent lekker aan de slag met de cursus en het veranderen van jouw eetpatronen. Deze maand mag je ook een 1-op-1 zoomgesprek met mij inplannen voor extra vragen, persoonlijke begeleiding en advies! In de cursus leg ik uit hoe je die afspraak met mij maakt.

 

Bonus

Veelgestelde vragen

Kan ik nog wel uit eten gaan, borrelen of met anderen eten?

Ja natuurlijk! Anders zou het echt een vreselijke leefstijl zijn! Ik leer je een nieuwe leefstijl en geen tijdelijk dieet. Je basis wordt zo gezond (en blijft lekker!), dat je prima af en toe dingen kunt eten die niet helemaal in deze nieuwe leefstijl passen.

Kunnen mijn kinderen en partner nog wel met mij mee eten?

Absoluut. Deze leefstijl is ontzettend gezond en lekker voor mensen uit alle leeftijden.

In de blauwe zones – zones waar mensen langer leven dan op andere plekken ter wereld – eten hele gezinnen op deze manier. Ze kunnen er dus alleen maar gezonder van worden.

Alleen bij kinderen tussen de 0 en 3 jaar mag je iets meer vet (bijvoorbeeld in de vorm van olijfolie, noten, zaden en avocado’s) toevoegen aan hun dieet. Als dat op jouw situatie van toepassing is, kan ik je daar alles over vertellen! 

Ik ben al vegan. Heb ik dan wel wat aan dit traject?

Ja! Een vegan dieet is niet per definitie een dieet waar je mee afvalt of gezonder van wordt. Sterker nog, ik zie dat vaak mis gaan. Je hebt al zulke mooie stappen gezet om je eetpatronen aan te passen voor het klimaat en/of dierenwelzijn. Het wordt tijd om ook jouw gezondheid op de eerste plaats te zetten.

Ik wil niet 100% plantaardig gaan eten. Heb ik dan wel wat aan deze cursus?

Dat is geen probleem. Het maandmenu is geheel plantaardig. Ik raad je aan dit een maand lang te volgen zodat je kunt ervaren wat dat met je lichaam doet. Maar het is natuurlijk helemaal aan jou in welke mate je dat blijft doorvoeren. Vaker plantaardig eten is een pijler van deze cursus, maar niet de enige.

Kijk wat die maand zonder dierlijke producten voor je lichaam doet en voel daarna zelf aan wat het voor jou doet als je dat in een bepaalde mate weer in jouw dieet terugbrengt. Vind je eigen balans!

Krijg ik wel voldoende vitaminen binnen?

Je krijgt juist veel meer vitaminen (en mineralen, antioxidanten, vezels en fytochemicaliën) binnen. Dat is één van de redenen waarom je je zoveel fitter en gezonder gaat voelen. Er zijn wel een paar aandachtspunten. Daar kom ik in de cursus op terug.

Ik kan niet zo goed koken... is dat een probleem?

Geen zorgen! De recepten zijn simpel, snel klaar en toch mega lekker. 

Ik ben bang dat ik het nooit vol kan houden om geen kaas of vlees te eten

Dat was ik ook! En dat is dan ook niet het vertrekpunt. In de maand na de cursus raad ik je aan wel zoveel mogelijk plantaardig te eten (a.d.h.v. het maandmenu). Hierdoor leer je recepten kennen waarbij je het vlees of de zuivel niet zult missen en krijg je feedback van je lichaam wat het voor jou doet. Die feedback is de belangrijkste motivatie die je maar kunt krijgen.

Vind daarna jouw eigen balans. Wat werkt in jouw leven? Wat werkt voor jouw lichaam? Iedereen is uniek. Zowel qua lichaam als situatie. 

Mijn partner of kinderen willen wel vlees...

Ik wil aan je vragen even stil te staan bij wat jij wil. Wat is belangrijk voor jou op dit moment? Wil jij af van die extra kilo’s? Wil jij af van je darmproblemen? Wil jij meer energie? Wil jij gezonder leven? Als dat belangrijk voor jou is, dan komen jullie er wel uit.

Bijvoorbeeld door recepten te ontdekken die jullie toch allemaal lekker vinden. Of door zowel vlees en bijv. tofu te maken en ieder zelf mag kiezen. Of door verschillende bakjes op tafel neer te zetten en ieder zijn eigen maaltijd mag samenstellen. Whatever works for you guys.

Sowieso kun je natuurlijk bij het ontbijt, de lunch en je snacks heel gemakkelijk voor jezelf kiezen. Dat is al meer dan 70% van je eetpatronen!

Hoe hou ik het vol?

De cursus bestaat uit verschillende pijlers die je helpen gewicht te verliezen én meer energie te krijgen.

Ik raad je heel erg aan om de eerste maand (bijna) volledig mee te doen aan het maandmenu. Dan ervaar je wat het voor jouw lichaam doet. De feedback die jouw lichaam geeft is de reden dat je het makkelijk vol kunt houden. Je wordt al slanker. Je krijgt al meer energie.

Bovendien kun je tijdens deze maand uitproberen wat wel en niet voor jou werkt, zodat je daarna jouw eigen persoonlijke leefstijl kunt creëren.

Je hoeft het niet 100% goed te doen om de gezonde effecten te ervaren! Je kunt ook op je eigen tempo veranderingen blijven maken. Alle kleine stapjes dragen al bij aan meer energie en minder gewicht. Vind jouw eigen tempo. 

Ik geef de komende maand mijn verjaardagsfeest, is het wel handig om de cursus deze maand te volgen??

Ja natuurlijk! Planty You is geen dieet. Het is een duurzame leefstijl. Daar horen ook verjaardagsfeesten en vakanties bij. Een uitschieter als een verjaardagsfeest is prima en juist fijn om te ervaren dat dat ook kan.

Een vakantie is wat minder handig omdat je de eerste maand het maandmenu wilt kunnen uitproberen, zodat je leert waar je lichaam blij van wordt. Dat is op vakantie iets uitdagender.

Aan het einde van dit traject…

… voel je je fit, licht en energiek omdat je jouw lichaam geeft wat het verdient.

… beginnen jouw broeken al wat losser te zitten (en dat is nog maar het begin!).

… weet je hoe je kunt eten om deze resultaten te behouden.

… voel je je super goed over de voedingskeuzes die je maakt. Voor je gezondheid nu én je gezondheid later.

Romee | Planty You
Planty You | Romee Houben | Amsterdam