n8c3y2eet9nicgcn25gjzjgni5smaz
Planty You | Romee Houben | Overnight oats

Overnight oats | pindakaas & banaan

4 porties | 10 minuten | 5 dagen houdbaar in de koelkast

Ingredienten:

  • 180 gram fijne havervlokken
  • 400 gram plantaardige melk
    (bijv. soja- of havermelk)
  • 1/4 theelepel zout (2 gram)
  • 3 eetlepels maple of agave syrup (45 gram)
  • 1 eetlepel 100% pindakaas; gebruik een hele smeuige pindakaas (20 gram)
  • 1 eetlepel chiazaad (15 gram)
  • Rood fruit en/of een halve banaan

 

 

Bereidingswijze:

Stap 1: Doe dit de avond van te voren.  Doe alle ingrediënten in een grote kom en mix goed door elkaar.

Stap 2: Schep de oats met een grote soeplepel in de 4 potjes (ca. 160 gram per potje), dek af en zet minstens 4 uur in de koelkast.

Stap 3: Pak een potje, roer de oats nog even door, – voeg eventueel wat plantaardige melk toe als je de oats nog smeuiger wilt eten – en top de oats af met wat rood fruit en/of banaan.

Heb een fijne dag!

 

Dit is het perfecte doordeweekse ontbijtje. Snel, lekker en mega gezond.

 

Gezondheidstip:

Meng voor het eten altijd een eetlepel gebroken lijnzaad, chiazaad en/of hennepzaad door je overnight oats. Voor omega 3 en extra vezels!