n8c3y2eet9nicgcn25gjzjgni5smaz
Planty You | Romee Houben | Broodje tempeh bacon

Vegan kickstart

Na deze cursus ga je vaker plantaardig eten, zonder in te boeten op tijd, smaak of energie. Je zet je motivatie moeiteloos om tot actie en gaat je super goed voelen bij de keuzes die je maakt.

Voor de planeet. Voor dierenwelzijn. Én voor jouw gezondheid.

*De cursus is vele malen meer waard. Maar je krijgt nu tijdelijk toegang voor slechts €7,50. 

Planty You | Romee

Het fijne van de cursus is dat er geen moment een belerende toon of waardeoordeel in doorklinkt, zoas je die elders vaak wel voelt
(of jezelf oplegt ;-)).

Suzanne B.

Romee geeft leuke en makkelijke tips en recepten waardoor je zin krijgt om er gelijk mee aan de slag te gaan!

Alies P.

Herken je dit?

 

  • Je wilt wel… maar je valt na een lange dag werken automatisch terug op de standaard recepten die in je hoofd zitten. En die zijn niet plantaardig. 

  • Je wilt wel… maar je hebt geen tijd of energie om op internet te zoeken wat je dan moet eten.

  • Je wilt wel… maar je weet niet hoe je iets lekker kunt maken zonder vlees, vis of zuivel.

  • Je wilt wel… maar het moet je leven niet ingewikkelder maken. Eten moet lekker én gemakkelijk te bereiden zijn.

 

Hoe zou het voor jou zijn als je zonder moeite vaker plantaardig zou gaan eten? Als je zou merken dat er heel veel lekkere en simpele gerechten zijn? Als je hiermee bij gaat dragen aan een verandering in een systeem waar je niet meer achter staat? Als je wekelijks (of dagelijks!) iets gaat doen tegen klimaatverandering? En als je tegelijkertijd je gezondheid een boost gaat geven?

Hoe super goed zou jij je dan voelen?

Planty You | Romee

Het ergste dat kan gebeuren?
Dat je €29,-* hebt uitgegeven. Dat je je tijdens de cursus inzet voor je gezondheid, het klimaat en dierenwelzijn, je het niks vindt en je daarna weer je eigen recepten maakt.

Wat waarschijnlijk gaat gebeuren?
Dat je merkt dat plantaardige recepten heerlijk kunnen zijn. Dat je steeds meer open gaat staan voor plantaardige variatie. Dat je zonder moeite bij gaat dragen aan een beter klimaat, dierenwelzijn en een verandering in ons voedselsysteem. En dat je je gezondheid op de lange termijn in eigen handen neemt.

*De cursus kost normaal gesproken €49,-, maar krijg je nu tijdelijk voor slechts €29,-. 

Hoe ziet de cursus ‘vegan kickstart’ eruit?

De cursus geef ik via een online leeromgeving. Je kunt de gehele cursus via die leeromgeving op je laptop of een app op je telefoon bekijken. Wat jij het fijnste vindt!

De cursus bestaat uit verschillende modules. Deels motivatie, deels tips, tools, tricks en recepten om gelijk te beginnen.

Je bent in totaal ongeveer 1 a 1.5 uur bezig met het bekijken van de filmpjes en lezen van het cursusmateriaal.

inhoud

Via korte stukjes tekst en filmpjes help ik jou je je motivatie om te zetten tot actie, laat ik o.a. zien hoe je iets lekker maakt zonder eieren of zuivel en welke producten je in huis moet hebben om iets lekker te maken.

recepten

 Je krijgt go-to recepten (recepten die binnen 25 minuten op tafel staan, lekker zijn en alleen ingredienten vragen die in de supermarkt te vinden zijn) om direct uit te proberen.

Community

 In de online leeromgeving kun je met mij en andere cursisten jouw ervaringen, belemmeringen, overwinningen en inspiratie delen.

Persoonlijke begeleiding

Je kunt me altijd al jouw vragen stellen die je hebt over plantaardiger eten. Ik help je heel graag verder!

Alies

“De cursus is heel laandrempeling en positief ingestoken en heeft mij super enthousiast gemaakt om vaker plantaardig te eten.”

Marloes

“Een fijne cursus met veel informatie, top!

 

Suzanne

“Als je uit het startblok wilt komen om vaker plantaardig te eten, dan is dit de perfecte start!

We don’t need a few people eating a perfect vegan diet.

 

We need lots of people doing it imperfectly.

Over Romee

Hoi! Ik ben Romee en ik ben mijn hele leven – tot 6 jaar geleden – omnivoor geweest. Ik ben opgegroeid met vlees en vis als ‘hero of the dish’ en groenten als bloemkool overgoten met gesmolten kaas als bijzaak op de tafel.

Vegans snapte ik niet en ik mopperde altijd een beetje als ik tijdens mijn werk in een restaurant moest koken voor een vegan. Hielden die mensen niet van eten?!

Totdat ik de documentaire ‘Forks over Knives’ zag (hier gratis te bekijken). Een documentaire die laat zien hoe we onze aarde, onze dieren, maar ook ons lichaam naar de vernieling helpen met ons huidige eetpatroon. Deze documentaire was mijn startpunt voor een steeds plantaardigere leefstijl.

Dat begon met 1 avond per week en was lang niet altijd lekker. Maar stukje bij beetje begon ik beter te begrijpen hoe je plantaardig eten lekker bereid. Welke shortcuts je kunt nemen in de keuken. Wat voor recepten goed werken. En wat je nodig hebt om iets lekker te maken.

Bovendien verdiepte ik me steeds meer in het nut (en zelfs noodzaak) van plantaardig eten. Het was ineens zo logisch. Zóveel beter voor zúlke belangrijke dingen als mijn gezondheid, het milieu en dierenwelzijn.

In mijn cursus deel ik de kennnis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan. Waarom doe je het? Hoe doe je het? Wat zijn die shortcuts?!

Zodat jij zonder moeite vaker plantaardig gaat eten. Je je super goed gaat voelen over de keuzes die je maakt. Gezonder wordt. En het nog mega lekker vindt ook.

Planty You | Romee Houben | Amsterdam