n8c3y2eet9nicgcn25gjzjgni5smaz
Romee | Planty You

vrijblijvend

adviesgesprek

Planty You | Romee Houben | In mijn keuken

Vrijblijvend adviesgesprek

Past één of meerdere van deze vragen bij jou?

– Je wil vaker plantaardig eten, maar je weet niet zo goed waar je moet beginnen…

– Je wil blijvend afvallen, maar jezelf niet altijd in hoeven houden. (En je staat ervoor open om vaker plantaardig te gaan eten)

– Je wilt gezonder gaan eten, maar weet niet zo goed waar je moet beginnen.

– Je vindt het interessant om je cyclus te gaan tracken en daardoor meer grip op jezelf en je eetpatronen te krijgen.

Dan help ik je graag verder. En dat doe ik (tijdelijk?) op een experimentele / vrijblijvende manier. Zie hieronder!

Wat bedoel je met vrijblijvend?

 

Ik denk dat voeding ongelofelijk belangrijk is voor jouw mentale en fysieke welzijn. Daarom wil ik je graag helpen met jouw vragen over voeding. Om jouw drempel te verlagen en je gezondheid op de eerste plaats te zetten, geef ik vrijblijvende gesprekken. 

Heb je even geen geld deze maand? Of vond je het gesprek het niet waard? Dan betaal je niks. 

 

Hoe werkt dat?
Normaal gesproken kost zo’n gesprek €47,-. Ik stuur je na het gesprek een tikkie waarbij jij zelf bepaalt hoeveel je het waard vond.
No questions asked. I promiss. It’s all good.

Fijn contact gehad met Romee! Ze weet ontzettend veel en geeft je goed advies. Ik raad haar zeker aan!

D. van B.

Wat ik als heel prettig heb ervaren is dat Romee heel erg met je mee denkt, om samen te onderzoeken wat er qua aanpassingen het beste bij je past.

Dit gun ik iedereen 🙂

Cindy van M.

Ik heb echt ontzettend veel aan Romee’s begeleiding gehad. Het heeft me heel veel nieuwe inzichten en vooral strategieën gegeven!

H.V.

Planty You | Romee

Over mij (Romee)

Laatst zei mijn zus tegen me ‘wat knap dat je na je bevalling weer helemaal op gewicht bent gekomen, je ziet er volgens mij beter uit dan ooit‘.

En dat klopt! Ik ben – misschien wel voor het eerst in mijn leven – helemaal content met mijn gewicht. Maar vooral ben ik super blij met hoe ik eet. Ik eet namelijk super lekker, maar ook heel gezond. En dat merk ik niet alleen aan mijn fysieke, maar ook aan mijn mentale gezondheid.

Voor mij is dat de ultieme vorm van selfcare. De ultieme vorm van liefde voor mezelf. 

Liefde voor jezelf…

Iets dat zoveel mensen in onze tijd missen of niet op nummer 1 zetten. En waar op den duur zoveel problemen uit voort rollen.

Van vreetbuien, naar niet lekker in je vel zitten, naar depressies en burn-outs. In de kern komt het zo vaak terug naar een gebrek aan zelfliefde.

Ik spreek uit ervaring.

Zijn al mijn problemen nu opgelost en voel ik me al-tijd super? Nee. Maar ik vertrek wel vanuit een hele andere basis. En dat voelt al-tijd goed. En al-tijd beter dan hoe ik me hiervoor voelde.

Wil jij ook jouw gezondheid op nummer 1 zetten? En met voeding jouw lichaam én geest liefde geven?

Ik geef adviesgesprekken, om veranderingen te maken in jouw eetpatronen waar jouw lichaam nu en in de toekomst profijt van gaat hebben.

Om eten een uiting van liefde te laten zijn. Om je lichaam alles te geven wat het nodig heeft. Zodat je mentaal en fysiek vol energie zit. 

Vera M.

“Ik ben geinspireerd geraakt om weer opnieuw naar dagelijkse gewoonten te kijken en heb een geweldige nieuwe bron gevonden voor nieuwe recepten.

Lenne M.

“De coaching van Romee heeft me zoveel inzicht en positiviteit opgeleverd! Wil je weten wat je kan doen om gezondere keuzes te maken, ga dan zeker aan de slag met Romee. Je zal er geen spijt van krijgen!

Vraag zo’n vrijblijvend gesprek aan!

Ik help je graag verder. Bepaal zelf wat je het waard vond. No questions asked.

15 + 8 =