n8c3y2eet9nicgcn25gjzjgni5smaz
Mealpreppen met Romee | Planty You | Amsterdam

Hoi, ik ben Romee!

Mealpreppen heeft mijn leven veranderd.

Van te moe en te gestressed om nog te moeten koken…

naar in controle, ontspannen en 8 kilo minder.

I love it.

Welkom! Ik ben Romee en mealpreppen is mijn manier om mentaal en fysiek lekkerder in mijn vel te zitten.

Om zonder stress gezonde maaltijden op tafel te kunnen zetten tijdens een drukke werkweek. Om headspace te creëren. Om te zorgen dat ik gezond eet…  Dat ik kan ontspannen aan het einde van de dag i.p.v. maar door te moeten blijven rennen. 

Geen stress, maar headspace

Hoe het voor mij begon:

Ik begon 7 jaar geleden te sleutelen aan mijn eetpatronen. Ik begon plantaardiger én minder bewerkt te eten (dus o.a. geen vlees- en zuivelvervangers). En dat deed me super veel goed. Ik verloor gewicht. Ik had had minder darmproblemen. Minder cravings… 

Maar toen kreeg ik een zoontje… Bats! Weg gezonde leefstijl.


FYI: Mijn zoontje heet Tavi. Niet Bats. Om verwarring te voorkomen
😅.

Prioriteit was hem in leven houden. Gelukt! Hoera! En mijn vel? Die kwam ineens op plek #101. Ik merkte het gelijk, terug naar hoe ik me altijd had gevoeld. Opgezwolle buiken, darmproblemen, koortslippen, zwangerschapskilo’s die niet zomaar weg gingen…

Maar dat was simpelweg geen optie. Ik wilde dat niet meer. Ik wilde me zo niet meer voelen.

Maar hoe ging ik weer eten koken waar mijn lichaam zich zo goed bij voelde, als ik eigenlijk nergens meer tijd voor had?

Toen ik een mealprep-queen moest gaan wordenHet moment dat ik me realiseerde dat
ik het echt anders moest gaan aanpakken.

Ik ben gaan mealpreppen. En oh my god… I LOVE IT.

Niet alleen omdat het je helpt gezonder te eten, omdat het je geld bespaart op boodschappen, laten bezorgen, eten buiten de deur, omdat het je zo-veel tijd scheelt doordeweeks….

Maar ook vanwege de rust en headspace die het je geeft als je doordeweeks niet meer over eten maken hoeft na te denken. Wow, die is zó goed.

In dit blog en via mijn mealprep-cursus neem ik je mee in de wondere wereld van mealpreppen.

Want als je het op een fijne manier doet, kan mealpreppen voor jou net zo’n lifechanger zijn.

Heb je vragen over preppen? Leuk! DM me via @planty.you.