n8c3y2eet9nicgcn25gjzjgni5smaz

Planty You.

The same you,

 

just feeling better.

We hebben ontzettend goede redenen om ons eetgedrag aan te passen: onze zorgen over het klimaat, de wreedheden in de bio-industrie en het groeiende bewustzijn dat onze voeding nauw verbonden is met dagelijkse kwaaltjes en veel voorkomende ziekten. 

Steeds meer mensen willen daarom vaker plantaardig eten. En dat is super. Maar hoe doe je dit op een gezonde manier? Hoe zorg je dat jouw voedingkeuzes – naast een beter milieu en minder dierenleed – óók zorgen voor een scherpere geest, een gezonder lichaam en een verlaagd risico op vele ziektes als kanker, hart- en vaatziekten, alzheimer en diabetes. 

Wil jij vaker plantaardig eten én je gezondheid een enorme boost geven?
Lees dan verder.

A plantbased diet is the most powerful weapon we have against disease

 

 

Zet je gezondheid

op de eerste plaats

De afgelopen decennia is er heel veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de enorme gezondheidsvoordelen van een voornamelijk plantaardig dieet en de vele gezondheidsrisico’s van een standaard Westers dieet.

Onze leefstijl, en met name onze Westerse voeding, speelt een veel grotere rol in onze gezondheid dan we dachten. Toch is hierover weinig bekend bij het grote publiek. 

In mijn cursus leer je o.a. over de inzichten van al deze onderzoeken. Ik motiveer je om vaker plantaardig te eten en zal je met tips, tricks, tools en go-to recepten laten zien hoe lekker en gemakkelijk dit kan zijn.

Jij gaat hierdoor jouw risico op ziektes op de lange termijn verkleinen en je op korte termijn mentaal scherper en fysiek fitter voelen. 

 

Planty You | Romee Houben | In de keuken
Planty You | Romee Houben | Keukenshot

About me

Hoi! Ik ben Romee. Een paar jaar geleden werkte ik een restaurant waar we voor groepen mensen kookten. En juist ík baalde altijd zo als er in die groep een vegan zat. Wat moesten we in godsnaam voor die mensen koken? En uberhaupt: hoe konden mensen vegan worden? Hielden ze niet van eten? Hielden ze niet van het leven?!

Totdat…

Ik heb meer energie en nauwelijks nog last van migraine.

Door deze cursus ben ik bewuster geworden van de invloed van voeding op mijn lichaam. Ik heb meer energie en nauwelijks nog last van migraine. De cursus is overzichtelijk en zit vol praktische tips om je dagelijkse voeding aan te kunnen passen. Volledig plant-based is voor mij nog een stapje te ver, maar ik heb mijn dagelijkse eetpatroon wel zo aan kunnen passen dat ik veel minder dierlijke en bewerkte producten eet. 

De recepten die erbij zitten zijn niet alleen heerlijk, maar ook nog eens snel klaar.
Kortom: een dikke aanrader!

Richelle de G.

De Mealprep Kickstart

Mealpreppen is dé manier om gezonde en plantaardige keuzes te maken. Om te zorgen dat je eet waar je lichaam blij van wordt. Wil jij ook een mealpreproutine opbouwen?

Schrijf je in voor mijn gratis mealprep kickstart!

In deze serie van 5 mails geef ik je elke dag tips én een heerlijk, plantardig & gezond recept om een awesome mealprep-routine op te bouwen.

Blog

Mealplans

Mealplans

Deze mealplans van 75 tot 120 minuten maken je avonden een heel stuk makkelijker, leuker en gezonder. You’ll love it!

10 tips om je vriezer te organiseren

10 tips om je vriezer te organiseren

Je vriezer is je vriend. Hij helpt je geld besparen, gezond te eten en een avond volledig te ontspannen.

We gebruiken hem alleen vaak helemaal verkeerd…